We zijn weer begonnen!

Vanwege de corona trainen we voorlopig buiten op een hockeyveld. Op dinsdag van 18:00-21:00 gaan we trainen op veld 2. Op vrijdag gaan we trainen van 18:00-21:00 op de twee beach velden. Op dinsdag en vrijdag trainen de dames van 18:00-19:30 en de heren trainen van 19:45-21:00.

Om te kunnen deelnemen aan de training wordt er op maandag en op donderdag een datumprikker verstuurd, vul deze in vóór 12:00 de volgende dag. Op een half hockeyveld mogen maximaal 20 mensen samen komen, exclusief trainer. Op de beach handbalvelden is dit 8 personen per veld. Per twee velden mogen dit maximaal 14 personen zijn, exclusief trainer (regels van het NHV). Aan de hand van de ingevulde datumprikker kunnen wij zien welke 20 personen zich hebben aangemeld.

Echter zijn er aantal regels waar wij als vereniging aan moeten voldoen om te kunnen trainen. Als je deze niet hebt gehad of als je nog geen lid bent maar je wil graag een keer meedoen? Stuur dan een mailtje naar info@hastu.nl

 

 

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit