Door het winnen van de regio bekerfinale staat Ha-Stu heren 1 dit jaar opnieuw in het eindtoernooi van de landelijke beker. Dit betekent dat de Nederlandse topteams instromen en een van die topteams zal op dinsdag 14 februari naar Nijmegen komen: HV Quintus! Dit team speelt in de Beneleague, het hoogste niveau in België en Nederland en is al jaren een gerenommeerde club binnen het Nederlands handbal. Maar onze heren zullen alles uit de kast gaan halen om er een spannende pot van te maken, waarbij ze jullie steun heel goed kunnen gebruiken! Dus:

– Kom naar het RSC (zaal 2, 21:00 uur) en moedig de Ha-Stu heren aan in deze regelrechte kraker!
– Nodig ook vooral vrienden, familie, opa’s, oma’s, je goudvis, je hamster en je trommel/koe-bel uit om te komen zodat we er met een bomvolle zaal een feestje van kunnen maken!
– Eventueel dit bericht delen om ook je facebook-buddies uit te nodigen!

BIJ ZIJN = MEEMAKEN!!!

PS: Vergeet niet een beetje kleingeld mee te nemen, in verband met de verplichte entree (2 euro volwassenen (18+), 1 euro jeugd (7 t/m 18) en gratis voor kleintjes (t/m 6)).

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit