Sinds jaar en dag is Wijnhoeve de Colonjes uit Groesbeek sponsor van onze vereniging en in het bijzonder shirtsponsor van onze heren 1, waar we ontzettend blij mee zijn! Naast het maken van heerlijke wijn organiseert de Colonjes mede de jaarlijkse ‘Nederlandse Wijnfeesten’ in Groesbeek. Tijdens dit evenement zijn er verschillende activiteiten: wijnworkshops, proeverijen, muzikale optredens, maar ook het NK ‘Wijnvat Rollen’.

De naam verklaart eigenlijk het doel al: je moet met een team van 2 personen zo snel mogelijk een wijnvat rollen over 150 meter, om je concurrenten te verslaan. Het team dat uiteindelijk de meeste tegenstanders heeft geklopt en dus het snelst is, mag zich een jaar lang Nederlands Kampioen Wijnvat Rollen noemen. Maar dit is nog niet alles!

Om ook het studentenleven van Nijmegen te betrekken in dit evenement zal er een speciale prijs zijn voor studenten: het beste studententeam wint namelijk €100! En daarnaast krijgt elk deelnemend studententeam als bedankje voor de deelname een heerlijk flesje wijn van de Colonjes. Dus naast een heel leuke dag kun je er ook nog iets aan over houden!

Hoe kun je je dan hiervoor opgeven? Nou, heel simpel. Voor meer informatie kun je allereerst kijken op de site (www.nederlandsewijnfeesten.nl). Mocht je je willen aanmelden, ga dan via deze site naar ‘NK Wijnvatrollen’ en klik hier op één van de mailadressen om jullie namen door te geven.

Dus geef je op voor dit leuke event en wie weet ben jij straks €100 rijker en een jaar lang de Nederlands Kampioen Wijnvatrollen!

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit