Lieve vrienden, familie en leden van Ha-Stu,

Graag willen we jullie uitnodigingen voor de beruchte ‘Super Sunday’ van handbalvereniging Ha-Stu. Op 3 april, de laatste thuis speeldag van dit seizoen, spelen 5 van de 6 teams in de thuishaven van de Nijmeegse Studentenhandbalvereniging. Er zal koffie en thee met wat lekkers klaar staan om er een gezellige dag van te maken. Daarnaast zullen er tussen de wedstrijden door activiteiten plaatsvinden, zoals een loterij. Reden genoeg om te de teams te komen aanmoedigen!

De gehele middag worden er wedstrijden gespeeld. De eerste wedstrijd wordt om 12:05 uur gespeeld en de laatste start om 16:45 uur in hal 2 van het Radboud Sportcentrum (RSC).

Na de wedstrijden wordt de derde helft gevierd in café de Fuik, waar de afterborrel plaatsvindt. Ook daar zijn jullie van harte welkom! Kom dus je familie, vrienden, collega’s of kennissen aanmoedigen op deze gezellige Super Sunday. We hopen jullie te mogen verwelkomen!

Tot dan! Groetjes Accie

De activiteitencommissie. Super Sunday Ha-Stu

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit