Oh wat ging het goed in de beker en oh wat was het mooi gisteravond. Na het voorstellen van beide teams en de scheidsrechters kon het feest beginnen. Ha-Stu had voorafgaand aan de wedstrijd al gewonnen door zich te plaatsen bij de laatste 16 van Nederland. Hierdoor hadden de heren niets te verliezen. Een bomvolle tribune met warme stembanden, trommels, bellen en handen zorgden er voor dat er een mooie sfeer hing in het Radboud SportCentrum. Om 21.00uur bliezen de scheidsrechters voor het eerst op hun fluit! We waren begonnen en al snel werd de toon gezet. Via snel spelen kwam Swift op een 0-4 voorsprong. Na twee keer goed uitspelen van Niels op de rechterhoek stond de 2-4 op het bord en stond het na een paar minuten zelfs alweer 4-4. De eerste helft ging het een tijd gelijk op, maar na 20 minuten ging het even niet lekker meer. Wederom stond Steven in het doel een sterke eerste helft te keepen. Meerdere reddingen achter elkaar zorgden ervoor dat het publiek er nog maar eens goed achter ging staan. Ook de gemiste kansen van hun kant zorgde ervoor dat de Ha-Stu bank en tribune gingen juichen. Helaas bouwde Swift met een paar snelle breaks de stand uit en kon er met 8-14 gerust worden.

In de tweede helft werden de spelers van Ha-Stu getest op conditioneel, fysiek en mentaal gebied. Helaas was al snel te merken dat de wedstrijd op conditie uitgespeeld zou gaan worden. De kleine foutjes slopen er in en er werd niet goed overgespeeld. Dit werd direct afgestraft door Swift. Wel had Thomas nog even een opleving en kon nog een aantal keren achter elkaar het net vinden. De heren hebben gestreden voor wat ze waard zijn en konden met een opgeheven hoofd van het veld. Einduitslag: 21-32 in het voordeel van Swift. Na de wedstrijd nog een biertje toe in het Sportcafé waarna iedereen richting huis ging.

Leuk weetje: 21 doelpunten tegen Swift is best goed als je bedenkt van eredivisionist E&O (3de) ook 21 doelpunten tegen hun heeft gemaakt afgelopen weekend.

Wij feliciteren Swift met de winst.

Wij bedanken het Ha-Stu legioen voor de sfeer.

Wij bedanken de Heren 1 voor de prachtige reeks bekerwedstrijden.

Jammer genoeg komt aan alles een eind, maar wat waren het mooie weken! Nu weer de volle focus op de competitie en kijken wat daar nog te behalen valt!

Foto’s van de wedstrijd volgen snel!

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit