Sponsors


Image

De Fuik

Café De Fuik is al jaren een begrip in Nijmegen. Dit komt mede doordat in dit gezellige, bruine (studenten)café een avondje stappen regelmatig eindigt in een feestje dat tot in de vroege uurtjes kan doorgaan. Van jong tot oud, van student tot nooit afgestudeerd; iedereen weet de weg wel te vinden naar de Eerste Walstraat 6!

VDG

VDG houdt zich bezig met uiteenlopende activiteiten. Of we nu bezig zijn met een belegging, financiering, leisure, blow-up van EPS, betonvloer of de bouw van een nieuw bedrijfspand, ons doel is altijd om de beste oplossing voor onze klant te bieden. Dit doen wij als Van Dijk Groep al meer dan vijftig jaar en daar zijn wij ontzettend trots op.

Door onze uiteenlopende activiteiten bedienen we klanten in alle fases, van het vinden van bouwgrond tot het beheer van een bedrijfspand. Alles met als gemene deler een link met de bouw en/of vastgoedwereld.


Image

Image

H4

Wil je een (online)workshop waarbij je zelf praktisch met het onderwerp aan de slag gaat? Dan ben je bij hvier.nl aan het goede adres. Je krijgt 20% theorie over het onderwerp en 80% werken aan het onderwerp. Een workshop hoort interactief te zijn. Dus geen ellenlange presentaties met aan het einde, één vraag aan de deelnemers. De workshops hebben met persoonlijke en zakelijke ontwikkeling te maken. Denk aan onderwerpen als kernkwadranten, timemanagement, presenteren, intervisie, netwerken, acquisitie. Een workshop levert je bevestiging en nieuwe inzichten op. Het is educatief en gezellig. Deze workshops zijn bijvoorbeeld interessant als opwarmer van een themadag of tijdens een congres.

Meer weten? Kijk dan op hvier.nl of sneller, bel me op 06-12467429.

Bottendaal

Bij Fysiotherapie Bottendaal focussen wij ons op sporters met blessures die graag zo snel mogelijk weer willen sporten. Daarnaast kunnen wij ook helpen bij het optimaliseren van sportprestaties en kunnen wij helpen bij het voorkomen van blessures. Dit doen wij zowel op professioneel als amateurniveau en van jong tot oud. Fysiotherapie Bottendaal is het beste adres voor iedere sporter!

Image

Image

DressMe

DressMe en Ha-Stu werken inmiddels al ruim zeven jaar samen om ervoor te zorgen dat de leden van Ha-Stu in de mooiste merchandise rond kunnen lopen.

Bij DressMe kan je terecht voor de mooiste bedrukte of geborduurde kleding. Denk hierbij aan (sport)shirts, hoodies, joggingbroeken, sweaters, beanies en ga zo maar door. Dit allemaal met jouw eigen ontwerp erop! Naam, rugnummer, logo’s, leuke of gekke teksten, in één of meerdere kleuren. Laat DressMe jouw idee weten en kom zo samen tot een mooi eindproduct.Leuk extraatje; als je bij jouw bestelling bij DressMe laat weten dat je lid bent van Ha-Stu, ontvang je 10% korting op de complete order.

Huisman Sport

De ruimst gesorteerde sportzaak in de regio met een oppervlakte van maar liefst 800 m2 onder 1 dak. Bij Huisman Sport verkopen we al bijna 100 jaar met veel passie sportartikelen waarbij persoonlijk advies, service, professionaliteit en kwaliteit erg belangrijk zijn. Het Huisman Sport Team bestaat uit een team van Sportpodologen t/m trainers en van sportbeoefenaars t/m atleten. Samen staat dit garant voor een grote dosis kennis, ervaring en ruime keuze voor iedere sporter.

Naast de vele particuliere klanten uit de regio mogen wij ook tientallen (sport)verenigingen, scholen en gemeenten al jarenlang tot onze vaste klantenkring rekenen. Eén van de voordelen van Huisman Sport voor deze organisaties is namelijk dat wij veel clubkleding op voorraad hebben en ruime ervaring hebben met het bedrukken van bijvoorbeeld team- en bedrijfskleding. Een logo van een sportvereniging wordt over het algemeen gedrukt terwijl je erop wacht of nog even een boodschap doet, maatwerk en/of grotere aantallen vinden vrijwel altijd op afspraak plaats.

Kom langs en laat je verrassen! De speciale Ha-Stu ledenshop kun je here bezoeken.


Image