Januari Update

De eerste maand van het jaar 2021 is voorbij gevlogen. Ondanks dat Corona nog steeds ons dagelijks – handbal – leven beïnvloedt, hebben we deze maand steeds meer mensen leren kennen via de instagram take overs. Van nieuwe leden, trainers/coaches, tot de leden van de oude garde. Daarnaast hebben we ook sponsors beter leren kennen. Onze sponsor Andrew David (H4) heeft tijdens de take over zelfs een workshop netwerk aangeboden in de maand februari, die binnen no time vol zat. Het nieuwe jaar is goed van start gegaan met de New Beer’s Borrel. Vele aanmeldingen (en zelfs heren ;)) zorgden ervoor dat de bierproeverij met bierquiz een groot succes was. Een en al gezelligheid, zelfs vanachter de laptop. De volgende activiteit staat al weer gepland op vrijdag 26 februari, save the date.

Een verlengde lockdown met een avondklok. Wanneer en hoe moet er dan gesport en bewogen worden? Hier hebben de trainers met de PR-commissie iets leuks op bedacht. Samen sporten door middel van challenges via instagram. Zo kunnen de corona kilo’s, die ondertussen wel weer terug zijn, komende maand er af worden gesport! Te beginnen met de kick off challenges; Lekker de letters van Ha-Stu wandelen, trappen op en af rennen bij de Waal en TikTok’s maken. Stuur de video’s vooral door, zodat er ook echt samen gesport word. Om af te sluiten met een leuk vooruitzicht voor de komende maanden: Er gaan geruchten rond dat er kans is op een alternatieve competitie van 10 weken lang rond de maand april. Hopelijk laat corona dit toe, want we kunnen niet wachten om wedstrijden te spelen en in het veld te staan. Daarnaast het welbekende Ha-Stu toernooi, waar iedereen het hele jaar naar uit kijkt, gaat dit jaar door op een alternatieve wijze op 12 juni. Zet dit allemaal groots in je agenda, want de ToeCo is druk bezig om een fantastisch toernooi in elkaar te zetten. Hopelijk kan dit rare handbalseizoen dan met z’n allen goed worden afgesloten en kunnen er genoeg biertjes gedronken worden.