Juni update

Aangezien de coronaregels versoepeld werden, hebben er deze maand alleen maar leuke activiteiten plaatsgevonden met zoveel mogelijk leden. De ToeCo is druk bezig geweest om een geweldig beach Ha-Stu toernooi te organiseren. En wat was het leuk! Iedereen heeft lekker lopen zandhappen terwijl het zonnetje scheen. De teams kregen een speciaal Ha-Stu toernooishirt en de winnaars kregen een RietAdtje. Deze is zeker nog gebruikt later op de dag. Daarnaast vond er ook weer de eerste borrel plaats bij onze sponsor; de Fuik. We begonnen al eind van de middag, dit garandeerde dat er veel biertjes en shotjes gedronken werden. Iedereen heeft lekker kunnen bijpraten of elkaar juist leren kennen. Er waren namelijk genoeg nieuwe leden, die zich gelijk erg thuis voelden. Een afterparty kon natuurlijk niet ontbreken bij beide activiteiten.

Wat misschien wel het leukste is, is dat er weer volledig in de zaal getraind kan worden. Er worden genoeg sprintjes getrokken, breaks gerend en hard verdedigd. Dit allemaal om iedereen weer klaar te stomen voor een nieuw seizoen met éindelijk weer wedstrijden. Daarnaast sluiten er nu al veel nieuwe leden aan! Dit betekent alleen maar veel goeds voor na de zomer! Ha-Stu staat in volle boei.

De zomer komt eraan, maar dit betekent niet dat Ha-Stu stil gaat zitten. Zowel het legendarische eindfeest als de commissiebedankdag staan nog op de planning. De LeCo is al weer druk bezig met de intro en Welptember aan het eind van de zomer. Help vooral mee! Daarnaast kan er de hele zomer door getraind worden en zijn er genoeg borrels te drinken bij onze sponsors of in het sportcafé!