Mei update

Deze maand is er wel heel leuk nieuws gekomen! Om meteen met de deur in huis te vallen: Heren 1 gaat volgend seizoen eerste divisie handballen. Daar kunnen ze op een hoger podium laten zien hoe goed ze zijn. Niet alleen voor de heren, maar voor heel de club is het fantastisch nieuws. Dit wordt lekker kijken naar alle wedstrijden vanaf de tribune met z’n allen en kei hard aanmoedigen. Y’all ready for this? Voor de nieuwelingen: begin maar vast met oefenen van het Ha-Stu lied.

De PR commissie heeft deze maand niet stil gezeten. Er zijn genoeg sfeerbeelden gemaakt om te laten zien hoe leuk Ha-Stu is. Op de trainingen heeft iedereen zijn best gedaan voor de camera. Daarnaast heeft de commissie samen met onze sponsor de Fuik, het Ha-Stu shotje vastgelegd. Iedereen wordt uitgedaagd om dit na te maken en te shotten! Dit is ook om vast te oefenen, want de Fuik is hopelijk snel weer bezet met Hastuïden. Gelukkig hebben we elkaar al fysiek gezien (buiten de trainingen om), want de Ha-stu Hunt is geweest! Samen via de hints naar de locaties om de leukste spellen te doen. Een tour door Nijmegen en natuurlijk het favoriete spel Flunky Bal, gegarandeerd een groot succes.

Tenslotte, kan dit natuurlijk niet vergeten worden: Ha-Stu is op zoek naar een nieuw bestuur voor volgend seizoen. Het bestuur 2021/2022 is natuurlijk moeilijk te overtreffen, maar dit zorgt voor een extra uitdaging. Jij bent de perfecte kandidaat hiervoor! De maand juni zit weer vol leuke dingen: binnen trainingen en natuurlijk het Ha-Stu toernooi. Daarnaast is er goede hoop voor een nieuwe fysieke activiteit of zelfs een avond borrelen in de Fuik of bij de Kluizenaar!