Oktober update

De start van de competitie, het eerste weekend van oktober. Éindelijk weer zondagen in de sporthal. De hele middag kijken, juichen, bier drinken en gezelligheid is weer van start gegaan. Na de wedstrijden kan er verder worden geborreld in het sportcafé, want deze is ook eindelijk weer open. Meerdere teams hebben een schitterende seizoenstart. Anderen doen hun uiterste best om te winnen en hun beste beentje voor te zetten. Heren 3 is dit jaar het nieuwe team binnen Ha-Stu. Veel jongens die voor het eerst een handbal competitie spelen. Nu al komen de mooiste aanvallen en goals voorbij, wat heeft geresulteerd in maar liefst 2 keer winst. ‘Hey hoo Ha-Stu Lets Go’.

Het nieuwe bestuur heeft zijn plaats ingenomen tijdens de ALV. Het stokje is overgedragen en ze zijn er klaar voor om er een super jaar van te maken. Bestuur 2020/2021 bedankt voor alles! Naast het nieuwe bestuur, zijn ook de commissies gevormd. De eerste vergaderingen en activiteiten staan gepland. Ben jij enthousiast, maar heb je je nog niet aangesloten bij een commissie? Grijp je kans! De Sponcie, Batacie, Toeco en Ledenweekendcommissie zijn nog op zoek naar fanatiekelingen. Naast het onderhouden van (nieuwe) sponsoren of het organiseren van een fantastisch event, kan je door de commissie nieuwe (en oude) leden ontmoeten. Gegarandeerd een gezellige groep mensen.

De Accie heeft zijn eerste activiteit georganiseerd van het nieuwe seizoen. Ze zijn uit de startblokken geschoten met een karaoke night. Wat een flitsende start. De hele avond heeft heel Nijmegen kunnen genieten van het gezang van Ha-Stu. Er werd niet altijd even mooi gezongen, maar wel met volle borst. De volgende activiteiten staan al weer op de planning, dus save the date! De PR-commissie heeft ook niet stilgezeten. Ze komen met een nieuw concept: Get to know Ha-Stu. Zo leer jij verschillende leden binnen Ha-Stu zo goed mogelijk kennen. Wat doet de persoon binnen en buiten de vereniging? Wat is zijn favoriete skill binnen handbal? En nog veel meer leuke weetjes. Onze voorzitter bijt de spits af. Meet Laura!