Maart update

Afgelopen maand stond vol met trainingen. Deze mochten eindelijk weer door gaan! Lekker met z’n allen buiten op het hockeyveld. Eindelijk weer een bal vast en handballen. Eindelijk weer met iedereen socializen. De trainers hebben hun best gedaan om de zwaarste trainingen te bedenken. Iedereen moet immers de corona kilo’s er af rennen en samen is een stuk leuker dan alleen. Daarnaast zag iedereen elkaar ook weer even op de halfjaarlijkse ALV!

De hele maand zijn de Sponcie en de Baco al druk bezig met het organiseren van de sponsorloop in de RAG-week. Er gaat gerend worden voor het goede doel! Naast het rennen zijn er ook challenges die gedaan kunnen worden. Hier is natuurlijk een prijs mee te winnen. Niet alleen de Sponcie en de Baco zijn druk bezig geweest, maar ook de website commissie. Vanaf april gaat namelijk de nieuwe website in de lucht. Er is hard gewerkt om er een echte Ha-Stu site van te maken. Leden, niet-leden en iedereen kan in een oogopslag informatie zien, foto’s, teams, commissies, toernooien, competitie en updates. Hopelijk kan deze website snel gevuld worden met de leukste foto’s en verhalen!