December Update!

De maand december begon met volle moed. Er kon weer corona proof worden getraind met 4 personen tegelijk. Er waren nieuwe, uitdagende oefeningen en dat leidde tot veel fanatisme en plezier. Dit is allemaal terug te zien in de nieuwe promo-video. Een maand dat vol hoort te zitten met festiviteiten, handbal en bier. COVID gooide helaas roet in het eten. De trainingen werden ten einde gebracht en de sinterkerst-bakactiviteit werd omgezet in een Netflix-party. Daar kon een zoetsappige kerstfilm natuurlijk niet ontbreken. Ondanks deze tegenslagen en de horeca die dicht zit, kwam onze sponsor met leuke alternatieven. Er kunnen oliebollen en warme chocomel gehaald worden bij de Kluizenaar! Hier was onze sponsor commissie natuurlijk als eerste bij. Daarnaast komt er een nieuwe, up-to-date website aan. Hier zijn straks de commissies, teams, nieuwsberichten, social media en nog veel meer op terug te vinden. Genoeg om naar te kijken en je mee te vermaken gedurende deze tijd. Om te eindigen met een positieve boodschap en een hart onder de riem te steken: Een fijne jaarwisseling en een gezond, maar vooral sportief en handballend 2021! Tot in de sporthal en hopelijk ook in de kroeg!