Februari update

De maand februari, vorig jaar stond deze maand vol met een leuke planning. Ten eerste het Ha-Stu toernooi op Valentijnsdag: ‘Magic is in the air’. Een groot feest met iedereen op zijn best verkleed. Samen met de andere studentenverenigingen hebben we het Cultuur Café zeker op zijn kop gezet en was het een magische avond. Vervolgens de volgende dag lekker brak handballen, maar even fanatiek zoals altijd. Ha-Stu werd weer even goed op de kaart gezet! Ten tweede natuurlijk carnaval. Met als thema aquarium ging iedereen op weg naar de stropdassenkroegentocht in Lampegat. Kwallen, Snorkelaars, zeemeerminnen en vissen, het was allemaal terug te vinden bij de Ha-Stu groep. De dag viel letterlijk in het water, maar dat maakte het feest alleen nog maar mooier. Ondanks dat deze leuke gebeurtenissen dit jaar gemist moesten worden, maakten de foto’s, herinneringen en verhalen van vorig jaar het een stuk beter.

Terug naar het hier en nu. De maand februari stond in het teken van work out challenges. Leuke en zware oefeningen die werden voor gedaan door de trainers. Beter kan het samen sporten in de corona tijd niet worden! Een nieuwe variant is de team challenge. Dit brengt enorm veel fanatisme, aangezien ieder team natuurlijk wilt winnen. Het is pas een weekje bezig, maar een middagje hardlopen in het Kronenburgerpark kan niet meer zonder een ander Ha-Stu lid tegen te komen. Het leukste nieuws van de maand kwam misschien wel op dinsdag 23 februari. Volgens Mark mag er weer buiten worden gesport in teamverband. In hoeverre Ha-Stu buiten kan trainen is nog niet duidelijk, maar het is een lichtpunt aan de horizon. Door de challenges is ieder team straks fit genoeg om het seizoen winnend af te maken!

De maand februari is goed afgesloten met een baktiviteit bedacht door de accie. De verschillende teams moesten de mooiste koekjes bakken, terwijl ze allerlei challenges moesten doen ondertussen. Vooral de crazy 88 viel erg in de smaak en de foto’s/filmpjes zijn om te gieren. De eindresultaten worden nog gedeeld en de winnaar krijgt een echt Ha-Stu schort. Deze maand vol samenhorigheid brengt een goed vooruitzicht voor de maand maart!