April update

De maand april, de maand waar iedereen het hele jaar naar heeft uit gekeken. 9 april zou het namelijk zo ver zijn: het Ha-Stu toernooi 2021. Het leukste toernooi van het jaar. Het leukste feest met het leukste thema. Wie gaat er het beste verkleed? Wie heeft er de meeste biertjes op? Wie kan het beste brak handballen? Allemaal vragen die dit jaar helaas niet beantwoord konden worden. Een grote teleurstelling, maar de Toeco heeft gelukkig een alternatief gepland: het beach toernooi op 12 juni!! Helaas wel zonder de andere studentenverenigingen. Alhoewel Ha-Stu toch de leukste leden blijkt te hebben. Een dag om naar uit te kijken!

Deze maand heeft Ha-Stu veel dingen ook wél kunnen doen. De maand april stond in het teken van de Beer Olympics en de sponsorloop. Er werd genoeg bier gedronken, maar ook hard gerend. De verschillende landen hebben gestreden voor de gouden plak. Er zijn genoeg adtjes genomen en bij het bierpongen kwamen de handbal skills goed van pas. Daarnaast konden de leden hun conditie, die gelukkig een stuk beter is geworden door de trainingen, laten zien bij de sponsorloop. Naast het rennen kon er ook nog een biertje gehaald worden bij onze sponsor de Kluizenaar! Hier is dan ook zeker gebruik van gemaakt. Bedankt Accie, Sponcie en Bata!!

Het begint echt lente te worden. De trainingen vinden lekker plaats in de zon en er hangt een positieve, gezellige sfeer. Samen sporten is nog nooit zo leuk geweest. Daarnaast zijn de commissies zijn al weer druk bezig met de volgende activiteiten en gebeurtenissen. Dit heeft alleen maar veel goeds te betekenen voor de maand mei!